lomajärjestöt PDF Print E-mail
Written by admin   
Saturday, 12 February 2011 08:59

Tuettujen lomien järjestäjät

Huoltoliitto ry

Huoltoliitto ry on yleishyödyllinen, valtakunnallinen kuntoutus- ja lomajärjestö, jonka tarkoituksena on huolehtia kansalaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, itsenäisen sosiaalisen turvallisuuden ja tasa-arvon toteutumisesta. Huoltoliitto tarjoaa Raha-automaattiyhdistyksen tukemia lomia terveydenhoitoon, perheille, ikääntyneille ja potilasryhmille.

Hyvinvointilomat ry

Hyvinvointilomat ry ry järjestää RAY:n tukemana sosiaalista lomatoimintaa sekä perheille että aikuisryhmille.

Lasten Kesä ry

Lasten Kesä ry:n tehtävänä on lasten lomatoiminnan järjestäminen ja kehittäminen. Lasten kesä järjestää leiriä, joihin voi saada RAY:n tukea taloudellisten, sosiaalisten ja terveydellisten seikkojen perusteella.

Lomakotien Liitto ry

Lomakotien Liitto ry järjestää kohtuuhintaisia ja hyvätasoisia tuettuja lomia aikuisille, lapsiperheille ja ryhmille.

Lomayhtymä ry

Lomayhtymä ry on hyvinvointipalveluja tuottava lomajärjestö, jonka tavoitteena on edistää hyvinvointia lomatoiminnan ja terveysmatkailun avulla. Lomayhtymä myöntää tukea hakijoille, joilla on työttömyydestä, sairaudesta tai perhetilanteesta johtuvia vaikeuksia päästä muuten lomalle.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry järjestää tuettuja lomia eri puolilla Suomea yhteistyössä eri palveluntuottajien kanssa. Lomat on tarkoitettu niille henkilöille, joilla ei ole muuta mahdollisuutta lomailla.

NASY-Naiset Yhdessä ry

Naiset yhdessä ry tarjoaa naisille ja pariskunnille sosiaalista tukea lomailuun.

Perhelomat

Perhelomat ry toimii lomasi toteuttamiseksi silloin kun omat voimavarasi eivät siihen riitä.

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry

PHT eli Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry järjestää lapsiperheille ja työikäisille aikuisille hyvinvointijaksoja

Pvv Lomakotisäätiö

Pvv Lomakotisäätiön tarkoituksena on järjestää lomanvietto- ja kuntoutusmahdollisuuksia henkilöille ja perheille, joilla ei ole tähän muuten mahdolilsuutta taloudellisista, sosiaalisista tai terveydellisistä syistä johtuen. Lomakotisäätiön lomapaikkana toimii Lautsia.

Solaris-lomat

Solaris ry:n tuetusta lomasta joutuu maksamaan omavastuuosuuden, joka vaihtelee 40 eurosta 120 euroon. Solaris ry:n tukemana alle 16-vuotiaat lapset lomailevat ilmaiseksi vanhempiensa kanssa. Tuettua lomaa voi hakea  lähettämällä hakemuksen Solaris ry:lle. Hakemus tulee tällöin palauttaa 2 kuukautta ennen loman alkua, mutta lapsiperheiden osalta kuitenkin viimeistään 15.3.211.

Svenska Semesterförbundet i Finland r.f.

Svenska semesterförbundet i Finland r.f tarjoaa suomenruotsalaisille lomapalveluita ruotsiksi eri lomakohteissa.

 

 

 

Last Updated on Saturday, 15 June 2013 04:09